Overslaan en naar de inhoud gaan

Evenementen/beurzen

Evenementen

ProVoet is met een stand te vinden op de volgende evenementen:

De Vakbeurs Totale Voetverzorging (VTV)

Miniatuurvoorbeeld

De VTV van 2020 is verzet naar 2021.
De vakbeurs zal dan gehouden worden op zaterdag 17 en zondag 18 april in de Expohal Houten (nabij Utrecht). De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur. Je vindt ProVoet in stand (standnummer volgt).

Toegangskaart kost € 12,50 per persoon (inclusief 21 % BTW). Leden van ProVoet krijgen twee euro korting (Max. 1 persoon) op de vooraf per ticketevent aangeschafte digitale entree kaart. (Middels invoeren ProVoet lidnummer en postcode woonadres)
Bestel je digitale entreekaart met korting

Bij de Expohal kun je gratis parkeren op P2.

Bekijk meer informatie over de VTV en het lezingenprogramma

De 50PlusBeurs

Miniatuurvoorbeeld

Dit ‘s werelds grootste evenement voor actieve plussers trekt jaarlijks zo’n 100.000 bezoekers. Een aantal ProVoet pedicures gaat hier in de ProVoet-stand voetenchecks uitvoeren. 

De 50PlusBeurs gaat in 2020 niet door.
De volgende editie is van 14 tot en met 18 september 2021 in de Jaarbeurs te Utrecht

Bekijk meer informatie over de 50PlusBeurs

Vakbeurs Pedicure

Miniatuurvoorbeeld

ProVoet niet op Vakbeurs Pedicure (Houten)

Het bestuur van ProVoet heeft definitief besloten om niet deel te nemen aan de Vakbeurs Pedicure, die dit jaar plaatsvindt op 24 en 25 oktober in Houten. De reden hiervan hangt samen met het (opnieuw oplaaiende) coronavirus, de veiligheid van de ProVoet-medewerkers en leden en ligt in lijn met het algehele ProVoet-beleid omtrent de coronapandemie. Beursbezoekers kunnen wel gewoon gebruik blijven maken van de gebruikelijke ledenkorting voor de beurs.

Wij hopen op je begrip. En tegen alle beursbezoekers zeggen wij: een mooie, informatieve en veilige beursdag toegewenst!

Dit beurs is op zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2020 in de Expohal Houten. De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Een toegangskaart kost € 12,50 per persoon (inclusief 21 % BTW). Leden van ProVoet krijgen twee euro korting (Max. 1 persoon) op de per ticketevent aangeschafte digitale entree kaart. (Middels invoeren ProVoet lidnummer en postcode woonadres)

Bestel je digitale entreekaart met korting

Bij de Expohal is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bekijk meer informatie over de Vakbeurs